• SHUNYUN

Ole mana'oga uamea ole lalolagi e ono siitia ile 1% ile 2023

O le tala a le WSA mo le pa'u i luga o le tausaga i manaoga o le u'amea i le lalolagi i lenei tausaga na atagia mai ai "le aʻafiaga o le maualuga o le tau o le tau ma le siʻitia o tului i le lalolagi atoa," ae o le manaʻoga mai le fausiaina o aseta e mafai ona maua ai se faʻaititia o le manaʻoga i le 2023, e tusa ai ma le asosi. .

"O le maualuga o le tau o le malosi, siʻitia o tului, ma le faʻaitiitia o le talitonuga ua mafua ai le faʻagesegese o le faʻaaogaina o le uʻamea," o Máximo Vedoya, le taʻitaʻifono o le Worldsteel Economics Committee, na taʻua ai le faʻaaliga."O le iʻuga, o la matou faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei mo le faʻatupulaia o manaoga o le uamea i le lalolagi ua toe faʻaleleia i lalo pe a faʻatusatusa i le muamua," o lana faʻaopoopo mai lea.

Na valoia e le WSA ia Aperila o le manaoga o le uʻamea o le lalolagi e mafai ona siʻitia i luga i le 0.4% i le tausaga i lenei tausaga ma le 2.2% maualuga i le tausaga i le 2023, e pei ona lipotia e Mysteel Global.

Ae mo Saina, o le manaoga uʻamea a le atunuʻu i le 2022 e mafai ona paʻu i le 4% i le tausaga ona o le aʻafiaga o le COVID-19 faʻamaʻi ma faʻavaivaia le maketi o meatotino, e tusa ai ma le WSA.Ma mo le 2023, "(Saina) galuega tetele tetele ma le toe faʻaleleia atili o le maketi o fanua e mafai ona taofia ai le faʻaitiitia o le manaʻoga uʻamea," o le faʻaaliga lea a le WSA, ma fai mai o le manaʻoga uʻamea a Saina i le 2023 e ono tumau pea.

I le taimi nei, o le faʻaleleia atili o manaʻoga uamea i atunuʻu atinaʻe i le lalolagi atoa na vaʻaia ai se faʻalavelave tele i lenei tausaga ona o le "faʻaauau pea o le tau o le tau ma le tumau o faʻatau oloa," o le tala lea a le WSA.

O le Iuni a Europa, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻapipiʻi le 3.5% i le tausaga le paʻu i luga o le uʻamea i lenei tausaga ona o le maualuga o le tau ma le faʻalavelave malosi.I le 2023, o mana'oga uamea i lenei itulagi e mafai ona fa'aauauina konekarate i luga o le nofoaga o le leaga o le tau malulu po'o nisi fa'alavelave i sapalai malosi, WSA fuafuaina.

O manaoga o le uamea i atunuu atiaʻe o le lalolagi o loʻo fuafua e paʻu i le 1.7% i lenei tausaga ma toe faʻasolo i luga i se laʻititi 0.2% i le 2023, faʻatusatusa i le 16.4% i le tausaga faʻatupulaia i le 2021, e tusa ai ma le faʻasalalauga.


Taimi meli: Oke-25-2022