• SHUNYUN

Ua faamoemoe Saina e gaosia le 4.6 piliona MT STD koale i le 2025

O loʻo faʻamoemoe Saina e siitia lana gaosiga o le malosi faaletausaga i luga atu o le 4.6 piliona tone o koale masani i le 2025, ina ia mautinoa le saogalemu o le malosi o le atunuu, e tusa ai ma faʻamatalaga aloaia i se fonotaga a le au tusitala na faia i autafa o le 20th National Congress of the Communist Party. o Saina ia Oketopa 17.

"I le avea ai ma tagata gaosi malosi ma tagata faʻatau, o loʻo faʻamuamua pea e Saina le saogalemu o le malosi mo ana galuega i le malosi," o le tala lea a Ren Jingdong, sui faʻatonu o le National Energy Administration, i le fonotaga.

Ina ia ausia lenei sini, o le a faʻaauau pea ona faʻatonuina e Saina le koale e fai se sao taʻutaʻua i lona faʻafefiloi o le malosi ma o le a tuʻuina atu foʻi taumafaiga tetele i suʻesuʻega ma atinaʻe o suauʻu ma kesi galuega.

"O le a taumafai Saina e faʻateleina le gaosiga o le malosi faʻaletausaga i le 4.6 piliona tone o koale masani i le 2025," o le tala lea a Ren, ma faʻaopoopo ai o isi taumafaiga o le a faia foi e fausia ma faʻaleleia le faiga o koale ma suauu faʻaagaaga, faʻapea foʻi ma le saoasaoa. fausia o faleteuoloa fa'asao ma fale kesi fa'alenatura fa'asuavaia, ina ia mautinoa le fetu'una'i o le sapalai o le malosi.

O le faaiuga a le au fai tulafono a Saina e faʻaagaoioia le 300 miliona tone i le tausaga (Mtpa) o le laʻuina o le koale i lenei tausaga, ma taumafaiga muamua na faʻamaonia le 220 Mtpa i le kuata lona fa o le 2021, o gaioiga ia e tulituliloa le sini o le saogalemu o le malosi.

Na taua e Ren le fa'amoemoe o le atunu'u e fausia se fa'amama atoatoa o le eletise, e aofia ai le savili, la, vai ma le malosi faaniukilia.

Na ia faʻalauiloaina foʻi le sini a le malo e mafai ona faʻafouina le malosiaga i le konafesi, fai mai "o le vaega o le malosi e le o le fossil i le faʻafefiloi o le malosi o le atunuʻu o le a faʻapipiʻiina e oʻo atu i le 20% i le 2025, ma e maualuga atu i le 25% pe tusa ma le 2030."

Ma na faamamafaina e Ren le taua o le i ai o se faiga e mataituina ai le malosi i tulaga e ono lamatia ai le malosi i le faaiuga o le konafesi.


Taimi meli: Oke-25-2022